Åbningstider: Man-Fre 10-17.30 | Lør: 10-12

Briller nær Hjørring

Står du og skal købe briller nær Hjørring eller Hirtshals? Så er du kommet til det rigtige sted.

Det er nemlig ikke nogen nem beslutning, når der skal vælges nye briller, og det kan være svært at få alt til at gå op i en højere enhed. For det første skal de have et flot visuelt udtryk, men derudover skal de også passe din ansigtsform og dine behov. Og det kan vi hjælpe dig med, så du får de perfekte briller til dig.
Vi har en god beliggenhed nær Hjørring og ligger mere specifikt i Hirtshals, kun 18 minutters kørsel i bil fra Hjørring.

Designbriller

Selvom vi er en lokal nordjysk brilleforretning i Hirtshals nær Hjørring, skal du ikke tage fejl af os. Vi holder os altid opdateret på de nyeste trends og design, både når det gælder brilleglas og kontaktlinser, og vi har et stort udvalg af designerbriller i både klassisk og den mere moderne stil. Da vi er en uafhængig butik, vælger vi selv de mærker, vi forhandler, og vi håndplukker altid det bedste fra markedet.

Flotte briller til alle behov

Uanset om du er mand eller kvinde, ung eller gammel, kan du finde briller til din smag og dine behov hos os. Gennem et alsidigt sortiment sikrer vi, at vi har briller til alle typer og alle formål. Kig forbi i butikken og find ud af hvilke briller der tiltaler og klæder dig.

Briller til arbejdet? Har du behov for skærmbriller?

I de fleste jobs vil mange have godt at en brille, der er tilpasset den enkeltes arbejde. Forskellige jobs kan kræve individuelle behov for forskellige brilleglas. En stor del af befolkningen bruger lang tid bag en skærm på deres arbejde, og her kan en skærmbrille være en god løsning for at skåne sit syn. Er du i tvivl om, hvorvidt du vil have godt af en skærmbrille, kan du komme forbi i butikken og få foretaget en synsprøve. Så kan vi sammen vurdere, om det vil kunne gavne dig med en skærmbrille.

Mode og godt syn

Nye briller handler om både mode og godt syn – hos Kaj Jensen Optik er vi eksperter i begge dele.

Vi har et stort og omfattende udvalg af flotte brillestel, og med vores ekspertise og avancerede måleudstyr sikrer vi, at du får de helt rigtige glas i dine nye briller.

Briller fra danske og udenlandske mærker

Vores sortiment er nøje udvalgt ud fra kriterierne kvalitet og design. Vi fører en bred vifte af brillestel, det vil sige alt fra de nyeste trends til de mere klassiske modeller.

Vi er glade for at kunne præsentere en række danske mærker heriblandt:

  • Lindberg
  • Inface
  • Thomsen Eyewear
  • Fleye
  • ProDesign

Desuden forhandler vi mange forskellige udenlandske mærker såsom Ray-Ban og Skaga. Læg vejen forbi Jyllandsgade 2 i Hirtshals og lad dig inspirere.

Er du i tvivl om du skal have briller?

Er du i tvivl om dit syn eller om du bruger den rigtige styrke? Lad os tjekke dit syn for dig!  Læs mere om hvordan en synstest foregår.

Skriv til os

Vi er altid klar til at give en hjælpende hånd, skriv til os og lad os hjælpe dig.