Åbningstider: Man-Fre 10-17.30 | Lør: 10-12

Hvilken type kontaktlinser vil du ha’?

Få hjælp til at finde perfekte kontaktlinser til dig hos Kaj Jensen Optik. Vi står nemlig klar til at hjælpe dig med dine kontaktlinser i vores butik nær Hjørring. Så kom gerne forbi butikken i Hirtshals, kun 17 km fra Hjørring, til en lille snak.

Gode råd til brug af kontaktlinser

Har du ikke før prøvet at bruge kontaktlinser, kan det virke en smule skræmmende og omstændigt at skulle sætte noget på øjnene hver dag. Men det er slet ikke så slemt, og det handler blot om tilvænning – det vil hurtigt blive ren rutine for dig. Men når du bruger linser, er der en række ting, du skal være opmærksom på. Vi lister her nogle af de vigtigste op:

  1. Kontaktlinser og makeup

Sørg for at tage dine linser i, før du lægger makeup. På den måde sikrer du, at der ikke sætter sig makeup på dem. Af samme årsag skal du fjerne dine linser, før du fjerner din makeup.

  1. Sygdom

Er du syg, skal du for så vidt undgå at bruge dine linser.

  1. Vask hænder

For at undgå at få snavs og bakterier i øjnene, skal du huske at vaske hænder grundigt før du indsætter og fjerner dine kontaktlinser.

 

Vælg den bedste kontaktlinsetype

Der findes et væld af forskellige typer af kontaktlinser til forskellige behov. For at du kan få mest muligt ud af dine linser, er det vigtigt, at du finder frem til, hvad der passer dig bedst. For nogle fungerer månedslinser bedst, mens andre fungerer bedre med dagslinser. Vi hjælper og rådgiver dig selvfølgelig, når du skal vælge dine linser, så vi sikrer, at du finder den bedste løsning. Sommetider kræver det, at man prøver sig frem med nogle forskellige typer, og dette er også en mulighed for dig. Hvis du vil se eller prøve de forskellige typer kontaktlinser, kan du kigge forbi butikken i Hirtshals, kun 18 min. kørsel fra Hjørring.

1-dags kontaktlinser

1-dagslinser er ideelle, hvis du ønsker komfort og sikkerhed. 1-dagslinser er det rigtige valg til sport og fritidsaktiviteter, og du slipper for rengøring af linserne. 1-dagslinser minimerer risikoen for øjenirritation og er også velegnede til brugere, som skifter mellem briller og kontaktlinser.

14-dages kontaktlinser

Denne type linser kræver kun ganske lidt tilvænning. Om nødvendigt kan du sove med linserne enkelte nætter. Der er kun minimal risiko for belægninger, da du skifter til nye linser hver 14. dag. Samtidig er linserne lette og hurtige at rengøre.

Månedskontaktlinser

Månedslinser bruges i op til 30 dage, og herefter skifter du til et nyt sæt linser. 30-dageslinser er kun til dagsbrug og skal renses hver aften og opbevares i rensevæske natten over.

Døgnlinser

Døgnlinser kan bruges døgnet rundt i op til 30 dage, så du behøver f.eks. ikke at medbringe rensevæske og lignende, når du skal hjemmefra. 30-døgnslinser er fremstillet af et materiale, der tillader stor iltgennemstrømning, og derfor bliver hornhinden ikke irriteret.

Flerstyrkelinser

Kontaktlinser fås også med glidende overgang, så det er muligt at se skarpt på alle afstande. Denne type linser kan kræve tilvænning, men tilbyder god synskomfort. Samtidig kan du vælge mellem korttidslinser og langtidslinser. Kom ind og få en snak om, hvilken type kontaktlinser du vil blive glad for.

Kontaktlinser til børn

Vi har samlet en række gode råd om brug af linser til børn og unge. Læs dem her.

Briller som supplement

Det kan være anstrengende for øjet at gå med kontaktlinser på en hel dag. Øjet kan blive irriteret og spændt. Derfor kan briller være et godt supplement til dine linser. Kom ned i vores butik, så tager vi en snak om hvordan briller kan supplere dit linsebrug.

Vores butik befinder sig i Hirtshals blot 16 kilometer fra Hjørring, og den er let tilgængelig med både bil og offentlig transport. Har du spørgsmål til os, eller kunne du tænke dig at bestille en tid til synstest, kan du udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden, skrive en mail til optik@kajjensenoptik.dk, eller du kan ringe til os på telefon: 98 94 34 33. Hvad end det drejer sig om, er vi altid klar til at give dig en hjælpende hånd og tage imod dig i vores butik.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye kontaktlinser.

Skriv til os

Vi er altid klar til at give en hjælpende hånd, skriv til os og lad os hjælpe dig.